Avaliações de Cafetaria de Zwagers Hengelo

Avaliações recentes

5.0
Richard de Boer
20 junho 2024

Kipsate was droog en zwart

D
18 junho 2024
Hekkink
17 junho 2024
Martin
16 junho 2024

Was erg lkkr porties waren precies goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
15 junho 2024

Bedankt het was lekker. May the force be with you.

Martina Schäffer
15 junho 2024

Een lekker broodje Dönner gehad. Top

Claudia
14 junho 2024
Ronald ter Horst
1 junho 2024

snelle levering, heerlijke kapsalon knoflook/sambal

Marco Sogtoen
31 maio 2024

netjes verpakt en warm aangeleverd. Wij hebben heerlijk gegeten. Pindasaus komt de volgende keer. Toppie

Hermy
30 maio 2024

Was prima, snel en heerlijk

JB Bruggink
27 maio 2024

Altijd goed voor elkaar, snelle bezorging! Goede kwaliteit! Super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Voorhuis de glazenwasser
27 maio 2024

Super goed eten en precies op de aangegeven tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heleen
24 maio 2024

Keurig op tijd, eten goed warm, heerlijke satesaus

J.de Haan
24 maio 2024

Snelle vriendelijke bezorging, het eten is goed warm aangekomen, smaak was erg goed. Ik zou het iedereen aanraden

Jahnairo
24 maio 2024
Bram
24 maio 2024

Heerlijk gegeten en zeer snel bezorgt! Topp!

Marion
20 maio 2024

Alles was opzich lekker maar bij de Mexicaanse patat en de patat hete kip was nauwelijks tot geen kip in dat was zoeken naar vlees. Wel jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda
19 maio 2024

Snel bezorgd en zoals altijd warm en lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Westerhoff
19 maio 2024
jp
18 maio 2024

heel goed

S
15 maio 2024
Maria
15 maio 2024

Jammer dat mijn chicken sandwich geplet was!Voor de rest lekker

Kay
12 maio 2024

Snelle levering en goede kwaliteit eten. Wij hebben er van genoten

Katinka
12 maio 2024

Ik schrijf niet vaak een recensie. Maar we hebben helaas alles in de vuilniszak moeten gooien. Alles was veel te hard gebakken. Zelfs me zoon van 10 jaar die gek is op snacks vond het vies. Nou zou het ons niet tegen houden weer eens te bestellen, maar vind toch dat jullie het moesten weten om er beter na te gaan kijken en vonden het nu helaas jammer van ons geld.

Gerrit
10 maio 2024

Prima.

S
9 maio 2024
Roy Gemser
9 maio 2024

snel en correct geleverd. Kwaliteit als vanouds ( kleine opmerking: Dônerbrood was niet helemaal vers!). Verder prima zoals altijd.

Gertjan
8 maio 2024

Was lekker en vlot!

Anna
5 maio 2024
Marjolein
4 maio 2024

Kwaliteit was prima. Bezorging mooi op tijd.

S
1 maio 2024
Schouten
27 abril 2024
Wouter
26 abril 2024

Snelle service en prima eten.

Cornelissen
26 abril 2024

Goeie snelle service, eten smaakt super, helemaal top!!!

Shera
19 abril 2024

Altijd lekker en altijd snel bezorgd. Zeer tevreden!

Visser
17 abril 2024

De patat was week, droog en slap. Weinig van gegeten helaas, groot gedeelte in de prullenbak 😔. De pikanto’s was lauw..

Eddy
14 abril 2024

Was jammer dat de saté kroket gesmached was toen we m uitpakte

Hans
13 abril 2024

Top dat je patat en snacks kan laten bezorgen. Eten altijd lekker van De Zwagers. En lekker snel gebracht.

Elisa
12 abril 2024
Rutger
11 abril 2024

Altijd goed!

Linda
10 abril 2024
Paul lonissen
6 abril 2024

Wederom geen verbeterpunten. Uitstekende service prijs kwaliteit weer top (saté met patat) en ruim voldoende qua hoeveelheid. Ga zo door!👌 oh ja de bezorging ook helemaal top👍

Laura
6 abril 2024

Netjes optijd bezorgd en nog goed warm! Bezorger is ook erg vriendelijk.

Danny
3 abril 2024
Ricardo
2 abril 2024

Hey was vet en niet lekker ik ben er ziek van geworden helaas heeft me weer een hoop geld gekost en met zijn 4jes voedselvergiftiging gehad nog wat een plezier maar niet heus het vet dreupte ook van het broodje af kip nuggets en patat prima maar goed

Anneke Haak
31 março 2024

Goed eten en heel snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nora
31 março 2024

Heerlijk eten, het was nog heel warm en vers! Top eten.

jp
31 março 2024
Gerard Michorius
28 março 2024

De pindasaus over de patat en daar de satéstokjes op. De patat is slap door de pindasaus.

Bert
27 março 2024

Jammer dat we de pindasaus bij de kaassoufflé hebben gemist !

Soner
25 março 2024

Altijd heerlijk om hier te bestellen. Het stelt nooit teleur!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick van benthem
24 março 2024

Erg lekker eten, bestelling erg snel bezorgd, goede kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid Albers
20 março 2024

Eten is altijd erg lekker! Helaas bij de bestelling was het broodje er niet bij voor de kroket. Ach volgende keer beter! ;)

Iris schurink
20 março 2024

Lekker eten en aardige bezorger alhoewel hij wel heel bang was voor de hond 😂

Visser
18 março 2024
S. evers
17 março 2024

Zeer snel en nog heerlijk op temperatuur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis Verschoor
15 março 2024

2 bakjes patat zaten op hun zij in de tas met alle saus eruit en ook in de tas verder was het wel lekker

Asli
14 março 2024

Prima bezorging goede service en op tijd bezorgd👍🏻

frans
14 março 2024

foutje gemaakt met de bestelling maar nadien perfect opgelost bestellen de volgende keer zeker wer bij jullie

Paula
14 março 2024

Werd rond het juiste tijdstip bezorgd. Helaas was het eten lauw. Op de site stond dat het incl. saus was. Bij de kapsalons waar we geen keuze hebben gemaakt, zat geen saus. Klik je daar wel een keuze aan, moet je plastic tax betalen. Raar want alleen bij die zat saus, door de kapsalon, geen extra bakje o.i.d. (maar nog zo weinig dat er niks van te proeven was) Misschien was mijn verwachting te hoog na de positieve verhalen die ik over de Zwagers heb gehoord. Dit was i.i.g. een teleurstelling

R
13 março 2024

Kapsalon 2x en 1x Durum Döner was super lekker en nog goed op temperatuur nadat het bezorgd was

S
11 março 2024
Matthijs Heezen
10 março 2024

Perfect weer, kruiden top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dawinja Pigge
10 março 2024
Roy Gemser
4 março 2024

zoals altijd kwaliteit top en bezorging op tijd en correct

Nico
3 março 2024
T van Leeuwen
1 março 2024

Snelle service. Goed verpakt en zoals altijd heerlijk gekruide patat.

anoniem
1 março 2024
Sander
29 fevereiro 2024

Super reactie nadat bleek dat de bestelling niet helemaal correct bezorgd was, goede service

Floor
29 fevereiro 2024

Zoals altijd: prima. Snelle bezorging (ondanks dat het "etenstijd" was). Bestelling was in orde en warm!

Lorenzo
28 fevereiro 2024

Altijd nog de beste cafetaria!

-Anoniem-
25 fevereiro 2024
Do & Mo
25 fevereiro 2024
Ina
23 fevereiro 2024

Geweldige snelle service

Ton de vent
21 fevereiro 2024

Bestelling kwam 40 minuten vroeger dan door jullie gemaild, geen probleem

Dennis
18 fevereiro 2024

Lekker en snel👊🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geerdink
16 fevereiro 2024

Ondanks dat de bestelling te laat was is het snel opgelost. Het eten was ook erg warm. En een leuke sorry in de bestelling

Ingrid A
16 fevereiro 2024

Top! Snel bezorgd, heel fijn!

Berlinda
14 fevereiro 2024

Top, snelle bestellung, en ook nog een goed warm terwijl het naar Groot-Driene gebracht moest worden. Super, heeft goed gesmaakt. Zeker om het nog een x te doen Dus bedankt, groetjes van Roland en Berlinda

S
14 fevereiro 2024
Gabriel
14 fevereiro 2024
Eli Pattiasina
11 fevereiro 2024

Mooi op tijd en het eten was warm en smaakte lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meike Olthof
10 fevereiro 2024

Het was verwacht om om 19:40 te worden bezorgd, maar het kwam al zo'n 20 minuten eerder wat wel goed was. Maar het eten was helaas lauw en niet meer warm.

S
9 fevereiro 2024
Matthijs Heezen
1 fevereiro 2024
Visser
29 janeiro 2024

Wij nemen altijd de moeite om hier te reageren, jammer dat U dat niet doet bijeen klacht. Wij bestellen patat zonder kruiden met een beetje zout, helaas zat er heel veel zout op en maakte dit de patat er niet lekkerder op. Echt veel te zout! De vorige keer was de patat en de pikanto’s veel te lang gebakken en de patat daardoor erg donker en de pikanto’s de buitenkanten hard en droog van smaak. Ik hoop nu op een reactie van u. B.v.d.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angela
28 janeiro 2024

Super snelle bezorging

Alexander
27 janeiro 2024

Top

Wermers
26 janeiro 2024

Patat weer erg zacht gebakken (dit is niet de 1e keer) zelfs de kleinere stukjes

Gijs
26 janeiro 2024
Angela Boes
25 janeiro 2024

Bestelling niet compleet

Daniel
25 janeiro 2024

Super, Mooi volgens planning op afgesproken tijd geleverd! En lekkere patat!

vd Meer
24 janeiro 2024

We vroegen om door gebakken patat en helaas voor de 3e keer op rij… slappe hap

Anoniem
24 janeiro 2024
Matthijs Heezen
20 janeiro 2024

Patat was minder gekruid dan anders. Verder prima.

Arnoud
20 janeiro 2024

De friet was een beetje slap, dat kan beter. Snacks waren goed. Bezorging sneller dan verwacht

Henk Karst
20 janeiro 2024

Ik mis in de bestellijst de groente, b.v. een beetje sla.

Dennis
19 janeiro 2024

Veel en lekker. Snel levert plus vorkjes 🙏

Visser
15 janeiro 2024

Helaas was de patat en pikanto’s te lang gebakken, de patat was erg donker en de randen van de pikanto’s erg droog en hard. Jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Scholten
13 janeiro 2024

Super snelle bezorging. Patat was heerlijk maar de hamburgers waren vrij teleurstellend. Geen echte hamburger broodjes wat jammer was. Erg droog en taai vlees op een wit bolletje.